První přípravné utkání "A" mužstva

25.8.2021 | A-TÝM | Autor: Miloš Grubhoffer

Ilustrační fotografie Ilustrační fotografie

V neděli 29.8.2021 odehrají svěřenci trenéra Vojtěcha Šíra a hrajícího asistenta Luboše Kunstmülera první přátelské utkání proti týmu HC LITOMYŠL.

Utkání startuje na zimním stadionu v Poličce od 17:00 h. Srdečně zveme všechny příznivce Spartaku.

Z KABINY SPARTAKU

Poličští hokejisté se připravují na ledě ve Ždáru nad Sázavou od začátku srpna, první trénink na poličském zimním stadionu absolvují v pátek 27.8. Je otázkou v jaké sestavě poličský tým nastoupí. V přípravě je zapojeno celkem 25 hráčů a dva brankáři, takže trenéři mají z čeho vybírat. Radim Prokopec, mladý odchovanec Spartaku dostává prostor v přípravě v druholigovém SKLH Ždár nad Sázavou, kde zatím nastoupil do 3 utkání a vstřelil 2 branky. Do týmu se nově vrací odchovanec Lukáš Krajíček.


HC LITOMYŠL

Tým našeho prvního soupeře se připravuje na ledě v Chocni pod taktovkou trenéra Jakuba Bažanta. Přes léto mocně posiloval, kdy v nadcházející sezoně bude jeho barvy hájit  "poličský odchovanec ", který prošel pardubickou mládeží až do mužů a naposledy hrál v polském týmu GKS Tychy Ladislav Havlík a dále také zkušený útočník Filip Stoklasa naposledy tým GKS Katowice.